Beschouwfilm | Sorry we missed you

di 06 september 2022 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Beschouwfilm
  • Film

Ex-bouwvakker Ricky probeert de geldproblemen van zijn gezin te verhelpen als ZZP-koerier voor een groot postorderbedrijf in ‘Sorry we missed you’. 

In de film van de Britse topregisseur Ken Loach (I, Daniel Blake) hebben vader Ricky, moeder Abby en hun twee tieners Seb en Liza sinds de financiële crisis moeite om rond te komen. Ricky verloor zijn baan in de bouw en klust wat bij, terwijl zijn vrouw zwoegt in de thuiszorg. Om zijn gezin een beter leven te geven start Ricky als zelfstandig pakketbezorger voor een groot postorderbedrijf. Het blijkt al snel een pad vol obstakels, hoge werkdruk, twijfelachtige regeltjes, steeds hogere bedrijfskosten en veel hoofdpijn. Wat uiteraard weerslag heeft op het sympathieke gezin.

Regisseur Ken Loach is een koning in het maken van levensechte drama’s over sociaal kwetsbaren. Loachs films zijn zo echt, dat je het idee hebt naar een uitgebreide reportage te kijken over mensen die zomaar je buren of kennissen zouden kunnen zijn. Dat maakt ook de kijkbeleving van het met prijzen overladen ‘Sorry we missed you’ extra intens en ontroerend; je beseft continu dat wat je ziet een keiharde realiteit is voor veel mensen.

Regisseur: Ken Loach
Jaar: 2019

Vanaf 1 september is de voordelige Strippenkaart ook weer te koop bij de kassa in de foyer (geopend maandag t/m vrijdag van 14:00 – 17:00 uur). U betaalt dan voor 10 films slechts 64 euro i.p.v. 90 euro (incl. fee)! Deze strippenkaart is geldig voor Beschouwfilms, Cine Live en Opera op Grootbeeld!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 8,00