Banner. | Zomeravond@JanVanBesouw

di 16 juli 2024 | 19.30 uur | Terras - Fraterstuin Goirle
  • Muziek

Op de dinsdagavonden in de zomervakantie kun je op het terras in onze tuin (of bij slecht weer in de Foyer) genieten van heerlijke muziek of comedy. Kom ook gezellig langs!

Met zijn bekende, organische songs verweven met creative fingerpicking heeft de Haagse singer-songwriter Banner. een onmiskenbare handtekening voor zichzelf gecreëerd. Sinds de release van de eerste single Compass is de zanger niet meer weg te denken uit diverse internationale Spotify playlists en tourde hij als support van onder meer Newton Faulkner, Rhys Lewis en Tame Impala-drummer Julien Barbagallo langs diverse popzalen in Nederland.

Banner.

Op twaalfjarige leeftijd leert Banner. zichzelf gitaar te spelen. De gitaar was er altijd al, maar rond zijn achttiende groeide het verlangen om dieper op muziek in te gaan, wat leidde tot zijn ontwikkeling als muzikant, zowel als de songwriter die hij is geworden. Met songs die door hun universele boodschap een diepe lading overbrengen heeft Banner. Indie folk naar een nieuw level getild. Dat valt ook te zien aan zijn Spotify profiel, waar hij de miljoen streams al is gepasseerd.

Muzikaal doet Banner. denken aan grootheden zoals Nick Mulvey, Fink, Ben Howard en John Martyn. Bij ons staat Banner. als duo op het podium. Kwetsbaar en intiem brengt hij de nummers terug naar de essentie. Met ruim zestig shows in Nederland en Duitsland in 2017 is Banner. uitgegroeid tot een graag geziene songwriter, die zich na een korte radiostilte nu met zijn nieuwe album Limonin (in mei 2024 gelanceerd in Paard in Den Haag) klaarmaakt voor meer internationale stappen. Maar daarvóór zal hij ons in Goirle trakteren op een heerlijke zomeravond!

Tijdschema van het optreden: Banner. speelt van 19:30 tot 20:30 uur. Ons terras is geopend tot 22:30 uur.

Goed om te weten:

  • Het programma start om 19:30 uur en vindt plaats op ons terras, bij slecht weer verplaatsen we naar de Foyer
  • Toegang is gratis, we raden je aan om op tijd te zijn om een stoel te kiezen of een plekje aan een picknicktafel of statafel
  • De optredens zijn niet bedoeld als achtergrondmuziek maar om met volle aandacht van te genieten, we vragen je dan ook om niet tijdens maar rondom de optredens bij te kletsen met je gezelschap 🙂
  • Consumptie is niet verplicht, eigen consumpties meebrengen is dan weer niet de bedoeling
  • Er zijn die avond ook borrelhapjes te bestellen
  • Rondom ons hele gebouw is een rookvrije zone, dat geldt ook voor het terras

Dankzij steun van de Gemeente Goirle zijn de avonden gratis toegankelijk!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG