Arthur and friends sing John Denver

wo 27 maart 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziek

Deze populaire John Denver tribute staat voor onvergetelijke en warme momenten!

Arthur van Poppel, de doorgewinterde vertolker van deze tijdloze countrymuziek en voor het publiek bepaald geen onbekende, brengt zijn ‘Denver concert’ in 2024 naar het Jan van Besouw!

Mooi noemenswaardig detail is meteen dat hij ooit, op 6 november 2001, zijn eerste Denver (solo) concert uitvoerde vanaf exact dezelfde plaats in Goirle.

Nu, vele concerten later, volgt opnieuw een traktatie van uiteenlopende Denver songs uit alle periodes, inclusief de grootste hits. Arthur betrekt daarbij graag het publiek in zijn verhaal en weet er altijd een gezellige, betrokken, warme ambiance van te maken.

Net als de afgelopen jaren heeft Arthur voor deze performance enkele muzikale vrienden verzameld die met hem de Denver formatie vormen. Als basisbezetting ziet u Arthur op gitaar als voorman en leadzanger, Jos van Es op bas, Erik Potters op slagwerk, Joost van Poppel op gitaar,  percussie en backing vocals en Eric Natrop op toetsen en backing vocals.

Speciale gasten voor dit concert zijn singer-songwriter  Kathleen Willems en banjo virtuoos Henry de Ridder.

Voor het publiek een waar muzikaal feest en een heerlijk avondje uit, voor John Denver een welverdiende ode door Arthur and friends.

Voorlopig tijdschema:

Aanvang 20:00 uur, pauze ca. 21:00 uur, einde concert ca. 22:45 uur

Ticketprijs: 15 euro incl. fee

Tickets Excl. fee

Prijs: € 14,00

Uitverkocht