Andors Jazz Band | Jazzpodium

  • Muziek

Geniet van de jazz muziek uit de jaren twintig en dertig van de twintigse eeuw!

Vanaf de oprichting in 1978 richt Andors Jazz Band zich op de geweldige hot dance en jazzmuziek uit de jaren twintig en de vroege jaren dertig van de twintigste eeuw. De band gebruikt de originele arrangementen uit die tijd en eigen, stijlgetrouwe arrangementen. Zoals gebruikelijk was in de beginjaren van de jazz speelt de band akoestisch; alleen de
aankondigingen en de zang zijn versterkt.

In een kwart eeuw is de band een graag geziene gast geworden op jazzfestivals in heel Europa en in talloze tournees heeft de band opgetreden in tientallen Europese jazzclubs en volgden vele radio- en televisieopnamen.

Andors Jazz Band heeft inmiddels een reputatie opgebouwd als een van de toonaangevende bands in de vroege jazzmuziek, met een groeiende, enthousiaste aanhang die deze muziek heeft herontdekt.
De leden van de band zijn ervaren musici met een voorliefde voor de muziek van legendarische orkesten uit die tijd, zoals die van Fletcher Henderson en Duke Ellington.
Vanzelfsprekend is ook de presentatie van de band stijlgetrouw: de ‘Roaring Twenties’ herleven muzikaal tijdens de concerten.

Andors Jazz Band trad eind 2017 al eens op bij ons met groot succes. Reden genoeg om hen nu weer terug te vragen!

 

 

Alleen deurverkoop!

15:00 uur inloop, 15:30 uur aanvang!

 

Tickets Excl. fee