All-in | Jubileumvoorstelling door Theatergroep Boktor

za 21 september 2024 | 20.15 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Toneel

Laat je alledaagse zorgen achter je en duik in een wereld van exclusieve luxe. In het All Inclusive Hotel draait alles om jou en hoef je je alleen maar druk te maken om één ding: wordt jouw handdoek tijdens de lunch niet stiekem weggegrist door een andere vakantieganger?

All-in is een scheurende komedie die de ondergang van de succesvolle soort, de mens, in beeld brengt. Op het strand van een All Inclusive Resort flaneren, crashen en overleven vakantiegangers die een exclusieve beleving hebben verdiend. Hierin hopen ze een ontsnapping aan de realiteit te hebben geboekt, echter banjeren hun persoonlijke problemen dwars over het paradijselijke strand. Herkenbare spanningen worden verstoord door een groter probleem. Op het eiland heerst een brand en die nadert het resort in een razend tempo. Voordat ze het weten, zijn ze ingesloten door het destructieve vuur en kunnen ze het strand niet meer verlaten. Waar normaal hun problemen opgelost konden worden door een gesprek, geld of vluchten, is dat nu geen optie meer. Ze moeten de gezamenlijke problemen van deze tijd onder ogen komen. Terwijl de laatste minuten van hun leven hebben geslagen, heroverwegen ze hun keuzes. Had ik het anders gedaan nu ik dit weet? Maar kan dat wel?

Tekst en regie: Mike van Amelsfoort
Spel: Anne Daals, Aster de Kruijf, Chantal van Erve Schoenmakers, Emma Kolen, Erika Ermens, Flor Theeuwes, Jace de Jong, Jasper Staes, Jody de Jager, Kim van Ostaden Bertens, Marieke Jongstra, Marloes Verhoef, Maryse van Rie, Myrddin van Strien, Nicole Schellekens, Petra Brun, Rob van Amelsfoort en Robin Spelt

Tickets Excl. fee

Prijs: € 15,00