A Tribute To Queen by Magic Queen (IT) + Qualify!

vr 14 februari 2020 | 20.30 uur | Theaterzaal
Het succes van de biografische film Bohemian Rhapsody over de Britse rockband Queen is ongekend. Gitarist en drummer Brian May en Roger Taylor hebben de film over hun eigen band geproduceerd en won maar liefst 4 Oscars. Het heeft de honger naar de muziek van deze superband alleen maar doen toenemen. 
 
Magic Queen is een echte tributeband zoals je die mag verwachten. Topmuzikanten uit Italie met een gezamenlijke liefde en passie voor de muziek van Queen. Een waar muzikaal eerbetoon en daarnaast ook een indrukwekkende liveshow. Magic Queen is muzikaal erg sterk en heeft uiteraard ook aan de instrumenten, sets, verlichting en kostuums gedacht. Het concert is een echte show die de geschiedenis van de groep vanaf het begin in de jaren ’70 tot de dood van zanger Freddie Mercury in 1991 laat zien en bevat ook enkele nummers van het postuum album “Made in Heaven” uit 1995. They will rock you!
 
Voorprogramma wordt verzorgd door een gloednieuwe coverband uit Goirle: Qualify ! De coverband Qualify! gaat voor gezelligheid! Zes muzikanten met hun roots in het Brabantse Goirle en allemaal een verschillende achtergrond in de muziekscene vinden elkaar in het spelen van een zeer breed repertoire aan populaire nummers.
Zonder een specifieke focus op rock, pop, country of ballads ontstaat een repertoire dat (zoals de vele hitlijsten ook laten zien) een grote groep mensen aanspreekt.
De combinatie van zangeres Floor en zanger Marco vormen het middelpunt van de band. De ruime ervaring van Marco en het frisse geluid van multi-instrumentalist Floor vullen elkaar aan, waarbij de combinatie van drums, bas, gitaar en toetsen zorgt voor het complete plaatje. Ieder bandlid brengt zijn eigen verhaal mee:
van een zolderkamer en een gitaar, tot Paradiso in het voorprogramma van De Dijk. Hierdoor is Qualify! een band met vele kleuren op het pallet.

Kaartverkoop:

Tickets Excl. fee

Prijs: € 15,00

Zie omschrijving.