A Swinging Christmas met Maarten Koningsberger

vr 15 december 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

Deze beroemde bariton laat zich van een andere kant zien in een show vol met Kerstsongs!

In ‘A swinging Christmas’ kleurt Maarten Koningsberger flink buiten de lijntjes. Al ruim 40 jaar reist hij de hele wereld over, van de Carnegie Hall tot de Staatsopera van Berlijn. Gevierd zanger en geboren verhalenverteller, tapt hij nu uit een ander vaatje. Samen met drie fantastische muzikanten Ed Boekee (piano), Leon Mennen (gitaar) en Enrique Firpi (drums) zingt hij deze keer een lichter liedje.

De voorstelling neemt u mee naar het midden van de vorige eeuw met bekende en onbekende hits uit deze fonkelende jazz traditie. Die we kennen door de stemmen van Frank Sinatra, Peggy Lee, Nancy Wilson, Nat ‘King’ Cole, Lena Horne, Chet Baker, Ella Fitzgerald en talloze anderen. Vanavond komt het allemaal voorbij. Kom genieten van de prachtige harmonieën en arrangementen die u recht in het hart raken.

A swinging Christmas spreekt eigenlijk voor zichzelf, een intieme voorstelling vol nostalgie en ontdekking. Muziek en verhalen onder de kerstboom in een jazzclub. Met zijn geweldige band doet Maarten waar hij het beste in is: zingen!

Bekijk hier een paar voorproefjes:

Have Yourself A Merry Little Christmas, Maarten Koningsberger – YouTube

En deze:

 

Of zie wat Maarten er zelf nog meer over vertelt:

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 14,50