TekenKidz

TekenKidz tekenlessen voor kidz en teenz

Vind jij het leuk om te tekenen en wil jij graag op tekenles? Of vind jij tekenen moeilijk, maar wil jij het wel graag leren?
TekenKidz geeft sinds 2014 tekenlessen aan kinderen vanaf groep 3. Leren schetsen, potloodtechniek, portretten maken, kennis maken met kunst en nog veel meer… Elke week een gezellige les met een ander thema en andere technieken. Bij TekenKidz kunnen kinderen altijd instromen en worden ze op hun eigen niveau begeleid.
Tekenen is goed voor de ontwikkeling van kinderen. Het waarnemingsvermogen wordt gestimuleerd omdat je goed moet leren kijken en door regelmatig te tekenen wordt de motorische beheersing/ oog-handcoördinatie steeds beter. Bovendien wordt de fantasie geprikkeld en kunnen kinderen door creatief bezig te zijn hun gevoelens uiten.
Op verschillende social media kanalen worden regelmatig tekeningen van de lessen geplaatst zodat er een mooi overzicht ontstaat van wat we allemaal doen. Nieuwsgierig geworden? Kom dan gerust eens langs bij een van de tekenlessen of schrijf je in voor een gratis proefles via info@tekenkidz.nl
Meer info: www.tekenkidz.nl