TED’S

THEATERTOUR

NIET ALLEEN, MAAR SAMEN NAAR HET THEATER 

TED’S THEATERTOUR

Samen naar het theater met Ted’s Theatertour!

Bent u een theaterliefhebber maar niet in de gelegenheid om samen met iemand te gaan? Dan heeft cultureel centrum Jan van Besouw daar de oplossing voor: Ted’s Theatertour!

Het initiatief voor deze mogelijkheid is genomen door gastvrouw Ted Deliën-Relik. Zij ziet om haar heen dat mensen zonder partner of waarvan de partner niet van theater houdt, een theaterbezoek vaak laten schieten. Deze mensen bieden we de mogelijkheid om informeel samen met anderen een voorstelling te bezoeken. Deelnemers aan Ted’s Theatertour worden bij aankomst ontvangen door Ted. Onder het genot van een kop koffie of thee wordt er gesproken over de voorstelling. Hierna bezoekt u samen de voorstelling. Na de voorstelling is er de gelegenheid om na te praten in de foyer. Wellicht komt een van de optredende artiesten nog even aanschuiven!

Kaarten kunt u kopen aan de theaterkassa van CC Jan van Besouw, hierbij vermeldt u dan dat u gebruik wilt maken van Ted’s Theatertour. De reguliere prijs blijft van toepassing, deelnemers krijgen een gratis kopje koffie of thee bij aanvang.

Jan van Besouw en Ted Deliën-Relik heten iedereen van harte welkom!

Ted’s theatertour is bij elke voorstelling te boeken.