PRIJS

VOORDEEL

PRIJSVOORDEEL

Op zoek naar leuke uitjes voor een kleine prijs? Ook daarvoor ben je bij ons aan het goede adres. Combideals, last-minute acties, themakortingen, groepskortingen; je vindt ze allemaal op deze pagina. Tip: doe je voordeel met deze speciale prijzen en ontdek zo de sterren van de toekomst!

STRIPPENKAART

Bezoek jij met enige regelmaat Cine Live, Opera op Grootbeeld en/of een Beschouwfilm? Dan is de Strippenkaart wellicht iets voor jou!

Voor de regelmatige filmbezoeker heeft Cultureel Centrum Jan van Besouw een Strippenkaart in het leven geroepen: 10x entree (incl. consumptie) voor de prijs van 8. Voor slechts € 64,00 is de kaart online* of aan de Theaterkassa te bestellen. De Strippenkaart is niet persoonlijk en deze is dus ook gezamenlijk te gebruiken (tot een maximum van 4 kaarten per film). Ideaal voor een filmbezoek met familie of vrienden!

*Wanneer je de kaart online bestelt, kun je deze aan de Theaterkassa ophalen.

PASSE PARTOUT

Wij waarderen het enorm wanneer onze bezoekers in de voorverkoop hun theateruitjes al plannen voor het hele seizoen. Daar willen wij graag iets voor terugdoen! Wanneer je in de voorverkoop (van 13 mei t/m 23 augustus) minimaal twee kaarten bestelt voor ten minste 8 voorstellingen, mag je de rest van het seizoen – op basis van beschikbaarheid – gratis alle overige voorstellingen* bezoeken. Voor wat, hoort wat!

Als je aan de voorwaarden voldoet en hiervan graag gebruik wilt maken, kun je een persoonlijke passe partout aanvragen. Stuur een mail naar publiciteit@janvanbesouw.nl om je pas aan te vragen (alleen in de voorverkoop).

*Kaarten zijn vanaf vier dagen voor de voorstelling telefonisch of aan de Theaterkassa te reserveren.

VOORWAARDEN:
De pas is voor bezoekers die minimaal twee kaarten voor ten minste 8 voorstellingen hebben besteld in de voorverkoop;
Je dient je pas zelf aan te vragen via publiciteit@janvanbesouw.nl;
Je dient altijd vooraf te reserveren. Reserveren kan vanaf vier dagen voor de voorstelling (geef hierbij jouw pasnummer door);
De pas is alleen aan te vragen in de voorverkoop;
Films, Kapelconcerten en verhuringen worden niet meegenomen in de telling van 8 voorstellingen;
De pas is persoonlijk, dus kan niet door iemand anders gebruikt worden. Je moet je kunnen legitimeren als onze medewerkers daarom vragen;
Je dient je pas altijd mee te nemen als je naar een voorstelling gaat die met de pas gereserveerd is. Heb je hem niet bij je, dan kan de toegang geweigerd worden.