Saxofoon

Muzieklessen  >>  Saxofoon

Je hebt de saxofoon vast al wel eens gezien en misschien ook al wel eens gehoord.

Maar nog niet geprobeerd er op te spelen? Vraag dan nu een proefles bij me aan en ik help je er je eerste tonen uit te toveren!

Als je dan de smaak te pakken hebt kun je je inschrijven voor les en zal je al zeer snel je eerste liedjes spelen. De saxofoon is een instrument waar je snel geluid uit krijgt en waarmee je veel verschillende soorten muziek kan maken. Bekende liedjes, swingende nummers, een stukjes samen met anderen spelen of zelf iets verzinnen, het kan allemaal. Er zijn zo veel mogelijkheden!

Samenspelen kan bijvoorbeeld in een saxofoongroep, een orkest of bigband maar ook in een saxofoonkwartet, band of een harmonie. Ik zal je adviseren en begeleiden naar een geschikte samenspelgroep die bij je past.

De saxofoonles vullen we samen in waarbij ik je laat kennismaken met allerlei verschillende soorten muziek. Heb je een voorkeur voor een bepaalde stijl dan diepen we die samen uit.

Er zijn verschillende lesvormen en lestijden waar je uit kunt kiezen dus er zit vast iets voor je bij.

Kinderen kunnen starten op één van de twee soorten kindersaxofoons waarmee ik werk en die bij mij gehuurd kunnen worden. Ook een gewone saxofoon kan bij mij gehuurd worden die je, als je dat wilt, later kunt overkopen.

Waarom nog wachten?

Stuur me een mail en dan maken we een afspraak voor een proefles!   info@hartendorp-muziek.nl

Cursusinfo

Locatie

CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 , 5051 RJ Goirle

Lesdag

Woensdag en verder in overleg

Docent

Marcel Hartendorp; zeer ervaren saxofoon docent, speler in het Kessels Saxofoon Kwartet, dirigent en arrangeur.

Aantal lessen

38 lesweken

Verschillende lesvormen, later in het seizoen starten is mogelijk.

Leeftijd

Marcel biedt lessen aan voor alle leeftijden en niveaus. Als je 7 of 8 jaar bent kun je al beginnen met lessen, maar ook kun je beginnen op latere leeftijd (mijn oudste leerling die begonnen is met blazen deed dat toen hij 74 jaar was!).

Startdatum

Maandag 31 augustus 2020

Tarieven

Heb je vragen over de tarieven of wil je je inschrijven, dan kun je een mail met je gegevens sturen aan de docent.

Contact

info@hartendorp-muziek.nl