KVG Goirle Netwerk van en voor vrouwen

Jan van Besouw > huisgenoten > KVG Goirle Netwerk van en voor vrouwen

KVG Goirle is een netwerk van en voor vrouwen met als doel een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling, ontmoeting en ontspanning van de leden. Wij bieden een plek om samen actief bezig te zijn en te blijven.

LINK naar website

KVG Goirle is een open en onafhankelijke vereniging, die toegankelijk is voor alle vrouwen, ongeacht leeftijd, afkomst, geloofsovertuiging of geaardheid.

Wij organiseren een breed scala aan activiteiten, waarbij niet alleen aandacht wordt besteed aan versterking van de onderlinge sociale contacten, maar ook aan maatschappelijke thema’s.

U vindt op deze website het uitgebreide programma voor het seizoen 2018-2019 met alle activiteiten waarvoor u zich als lid kunt inschrijven. Op de pagina ‘Mijn KVG’ kunt u, nadat u bent ingelogd, niet alleen inschrijven voor activiteiten, maar ook andere handelingen zelf uitvoeren. U kunt bijvoorbeeld uw persoonlijke gegevens aanpassen, u kunt zich afmelden als lid en u heeft toegang tot de besloten pagina’s. Daar vindt u informatie die voor onze vereniging van belang is.

Regelmatig verschijnen er berichten op de website, of sturen wij u per e-mail een nieuwsbrief met belangrijke informatie.