Dwarsfluit & Traverso

Muzieklessen  >>  Dwarsfluit Door Flonder Muziek

Wat leuk dat je kijkt bij Dwarsfluit & Traverso! Misschien is het je eerste kennismaking met het instrument of heb je al ooit gespeeld? Vind je de fluit er gewoon heel mooi uitzien of ben je verliefd op de klank? Hoe dan ook: welkom! Hier kun je meer lezen over de dwarsfluit en lesmogelijkheden.

De dwarsfluit is een instrument dat je op héél veel manieren kunt bespelen; alleen, in een groep, harmonieorkest, met anderen, met piano of thuis met een mp3. Je kunt daarbij muziek spelen variërend van Disney tot Popmuziek, Barok- en klassieke muziek of ga je liever voor film of jazz? Ook dat kan!

Er zijn speciale dwarsfluiten voor kleinere kinderen; je kunt zelfs starten met een extra kleine fluit als je ongeveer 6 jaar bent.

Daarna kun je verder op een fluit met een gebogen kopstuk of het normale formaat dwarsfluit.

Een fluit kun je huren, via een harmonie in bruikleen krijgen of zelf kopen. Vanzelfsprekend kunnen we je daarbij adviseren.

Speciaal voor volwassenen is er een volwassenen ensemble (’t Ansambol) dat in blokken van 10 repetities op vrijdagavond repeteert. Een mooie manier om in een fijne sfeervolle groep samen te musiceren met uiteenlopend repertoire.

Traverso

Wil je traverso (barokfluit) spelen? Ook daarvoor ben je aan het goede adres. De info hieronder is tevens op traversoles van toepassing.

Proefles

Stuur een mail voor meer info over de mogelijkheden van een proefles. 

Cursusinfo

Locatie

CC Jan van Besouw, Thomas van Diessenstraat 1 , 5051 RJ Goirle

Aantal lessen

Je kunt daarbij kiezen uit 38-19 of 10 weken les en uit 20-25 of 30 minuten. Helemaal precies hoe je het zelf graag wilt.

Docent

Odette Kolen-van de Korput

Tarieven

Heb je vragen over de tarieven of wil je je inschrijven, stuur dan een mail.

Kijk ook op plancgoirle.nl of je in aanmerking komt voor 50% korting.

Website

Flondermuziek.nl

Contact

Mail: info@janvanbesouw.nl