BIJ ONS

GENIETEN

JAN VAN BESOUW, HET CULTURELE HART VAN GOIRLE

Helaas, vanaf 20 september zal onze bar en horeca iedere dag om 17 uur gesloten zijn vanwege personele omstandigheden. We doen ons best om deze situatie zoveel mogelijk mogelijk te beperken en rekenen op begrip. We hopen u snel weer in de avond te kunnen ontvangen voor een drankje! 

Team Jan van Besouw

ONZE
FOYER

Van Theaterarrangement tot ontbijt en van borrelplank tot diner; bij ons ben je aan het juiste adres om jouw theaterbezoek compleet te maken. Deze extra’s zijn ook meteen te boeken bij de (geselecteerde) voorstellingen. Hoe handig is dat? Er zijn verschillende mogelijkheden!

THEATER
ARRANGEMENT

Zin in een totaal verzorgde avond? Maak jouw theaterbezoek compleet met het Jan van Besouw Theaterarrangement, zodat je de hele avond verwend wordt met hapjes en drankjes.

CULITUUR

Met trots presenteren wij, in samenwerking met chef-kok Jos Franssen, onze eerste reeks van Culituur – Tafelen en Theater bij Cultureel Centrum Jan van Besouw!

Samen met vrienden of familie genieten van een heerlijk menu in een culturele ambiance, een super-de-luxe borrelplank met een speciaal biertje van de tap; het kan allemaal bij ons in de huiskamer van Goirle.

BREAKFAST
& BESOUW

Wat is nou fijner dan op zondag wakker worden met een heerlijk ontbijt en lichte live muziek? Precies; niks! Jan van Besouw presenteert daarom:

Breakfast & Besouw.

Ben je benieuwd naar
alle mogelijkheden 

We informeren je
graag over alle opties