Atelier ’78, vereniging voor beeldende kunst

Jan van Besouw > huisgenoten > Atelier ’78, vereniging voor beeldende kunst

Een begrip in Goirle.
Voor wie het nog niet kent: Atelier ‘78 biedt allerlei activiteiten aan op creatief gebied en doet dit al vele jaren. Zoals de naam al doet vermoeden, hebben in 1978 een aantal mensen de koppen bij elkaar gestoken om alles wat in de gemeente Goirle gebeurde op het gebied van beeldende activiteiten, te bundelen.

Beginner of al ervaring?
Bij Atelier’78 bestaan er vele mogelijkheden, zowel voor beginners als voor mensen met ervaring, om op eigen niveau met of zonder docent, te werken. Iedereen kan er dus terecht voor een jaarcursus op het gebied van tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen of textiel/weven.

Stel je voor dat je nog niet zo goed weet wat je wilt gaan doen. Het advies is dan om je eerst in te schrijven voor een kennismakingscursus van vier keer. Je kunt dan ontdekken wat je het beste ligt.

Heb je al wel ervaring en weet je waarmee je verder wilt gaan? Het werken binnen een groep met medecursisten inspireert. Creatieve activiteiten hebben een positief effect op vitaliteit, gezondheid en welzijn van mensen.

Atelier’78 helpt je om jezelf te ontwikkelen. Daar leer je iets. Er zijn deskundige en enthousiaste docenten, er heerst een gezellige sfeer, ieder werkt op zijn niveau.

Omdat Atelier’78 beschikt over goed ingerichte eigen ruimtes in het CC Jan van Besouw in Goirle zijn er vele mogelijkheden op meerdere dagen en dagdelen. Tijdens het jaar worden er extra korte cursussen aangeboden, bijvoorbeeld op het gebied van werken met een model.

Je bent van harte welkom bij Atelier’78.

Klik hier voor meer informatie: Atelier ’78