Gewoon Sam | Winteravond@JanVanBesouw

vr 03 januari 2025 | 19.30 uur | Foyer
  • Muziek

De allereerste Winteravond@Janvanbesouw! We trappen af met een jong Tilburgs talent: Sam Groenenberg!

Gewoon Sam, de jonge muzikant uit Tilburg, staat op slechts 14-jarige leeftijd al vol zelfvertrouwen op het podium. Sommige mensen herkennen hem van zijn optreden in het televisieprogramma Ministars, maar vooral van zijn shows in verschillende podia in Tilburg en omgeving. Zijn meest bijzondere ervaring tot nu toe? Het optreden in de legendarische Cavern Club in Liverpool, waar zijn idolen, The Beatles, ooit stonden.

Tijdens zijn optredens brengt Sam energieke covers van tijdloze klassiekers, met een speciale focus op de muziek van The Beatles. Maar daar blijft het niet bij: hij zal ook zijn laatste single spelen, waarmee hij zijn groei als artiest laat zien. Deze single heeft hij helemaal zelf geschreven en ingespeeld, wat zijn toewijding en creativiteit onderstreept. Het publiek kan genieten van een akoestische versie van dit nummer, waardoor de puurheid van zijn muziek helemaal tot zijn recht komt.

Het is bijzonder om te zien hoe een jongen van 14 jaar zich richt op muziek die zo verbonden is met de rijke geschiedenis van de jaren 60. Sam laat zich inspireren door een tijd waarin muziek authentiek was, met echte instrumenten en diepgaande teksten. Met zijn keuze voor deze muziekstijl laat hij zien dat goede muziek nooit uit de mode raakt.

Tijdens zijn optredens nodigt Sam het publiek uit om mee te zingen en samen de nostalgie van de jaren 60 te herbeleven. Verwacht een sfeervolle avond vol muziek en gezelligheid, waarin Sam zijn enthousiasme en muzikaliteit met het publiek deelt.

De toegang is gratis! Iedereen is van harte welkom!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG